AcasăSalarizareContract individual de munca - model valabil 2011

Contract individual de munca – model valabil 2011

Ne-am gandit ca poate aveti nevoie de el, avand in vedere si faptul ca nu se mai depune la ITM. Am lucrat putin pe el si suntem de parere ca este OK in forma de mai jos.

Astfel, angajatorul va inregistra in REVISAL contractul de munca, dupa care va merge cu discheta la ITM sau va depune fisierele cu privire la modificari online – practic transmiterea REVISAL va fi singura activitate in relatia cu ITM incepand cu 01.01.2011.

UPDATE 09.06.2011 – MODEL CIM CONFORM CU OMMFPS 1616/2011 (CE MODIFICA MODELUL DE CIM PREVAZUT IN OMMSS nr. 64/2003) – CLICK AICI

UPDATE – Contract Individual de Munca (CIM) – valabil incepand cu data de 01.05.2011 – CLICK AICI

PENTRU MODELUL DE CIM – CLICK AICI

UPDATE – Legea pensiei nu mai este 19/2000 ci 263/2010, asa se trece in CIM, la punctul G – PRECIZARE FACUTA DE VIZITATORI LA COMENTARII (multumiri Mirelei). Deci modificati voi in modelul descarcat.

NU UITATI NICI DE SECTIUNEA NOASTRA DEDICATA PROBLEMATICII SALARIZARIICLICK AICI

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> SUB CALUPUL DE RECLAME SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

61 COMENTARII

  1. as dori sa stiu ce contract de munca trebuie sa-mi fac (sau nu) si care ar fi darile la stat (costurile cele mai mici).In cazul unui srl la care sunt asociat unic
    pot sa functionez fara a avea angajati?
    mentionez ca eu lucrez

  2. Buna ziua, stie cineva daca pentru contractele incheiate inainte de 1 mai , trebuie sa mai fac act aditional in vederea schimbarilor care au avut loc ?de ex pt un contract semnat in iulie 2010 sau martie 2011.
    Va multumesc

  3. MULTUMESC MULT….SI ACTUL ADITIONAL TREBUIE SA IL MAI TRIMIT LA ITM ?STIU CA SE TRIMIT CELE IN CARE SE SCHIMBA FUNCTIA SAU SALARIUL, DAR PT SCHIMBARILE ACESTEA ?

  4. Buna ziua,
    Ma poate ajuta , va rog, cineva, in legatura cu „registrul de evidenta a zilierilor ” ? Cu ce documente trebuie sa merg la ITM inainte de inceperea activitatii ?

  5. Multumesc, astazi am fost la ITM, numai ca mare lucru nu am rezolvat. Nici macar cei de acolo nu au stiut ce sa imi spun, cum se procedeaza, mi-au zis doar ca ma vor anunta cand vor avea registre, pt ca nici ei nu au …

  6. daca un contract de munca se incheie cu alin 55 lit b), trebuie sa inregistrezi la ITM, in aceesi zi solicitarea ?sau in cazul demisiei in cate zile trebuie inregistrat la ITM ?
    Multumesc

  7. ok…am cautat dar nu am gasit mare lucru, si cand am intrebat unul dintre domnii inspectori de la ITM, mi-au zis sa-l iau dupa internet…dar…

  8. DA E O GLUMA BUNA….SI TRISTA IN ACELASI TIMP….SUNT ANGAJATI DE ANI DE ZILE LA ITM SI HABAR NU AU CE ANUME TREBUIE SA FACI… SAU CUM SA ITI EXPLICE ANUMITE CHESTII…
    EU LUCREZ IN DOMENIU DOAR DE VREO 3 LUNI, SI AM MULTE DE INVATAT, SI DE CATE ORI AM INTREBAT LA ITM CEVA AM PLECAT MAI RAU DECAT MA DUSESEM…

  9. DACA UN CONTRACT DE MUNCA INCETEAZA CU 55 B, PE DATA DE 01.06.2011, POT TRIMITE REVISALUL INCLUSIV IN ZIUA RESPECTIVA (PE 1)? PERSOANA CARE A CERUT INCETAREA CONTRACTULUI DE MUNCA A FACUT CEREREA CU DATA DE AZI, 30, LA ACORDUL PARTILOR NU E NEVOIE DE PREAVIZ DACA ASA AU NEGOCIAT NU ?

  10. Buna ziua , preavizul minim in cazul concedierii pt functia de conducere este tot de 20 zile , ca si la functia de executie ?

  11. pai asta este ca vreau sa fac un contract pt director , si nu stiu sigur cate zile se trec..daca cei cu functie de conducere au mai multe zile de preaviz in cazul concedierii.

  12. Pt functia de manager , pt persoane care sunt asociate la aceeasi societate comerciala , mai am nevoie de toate actele , sau ii pot face doar pe baza permisului de sedere (sunt cetateni straini , cu permis sedere pe 5 ani) ?Pt ei se procedeaza la fel ca si cum ar fi angajat normal cu fisa de post , si regulament intern ?trenuie sa aibe pregatire pt functia de manager ?Scuze pt atatea intrebari , dar v-am spus ca sunt noua in domeniu , si as avea nevoie si de o fisa de post , daca ma puteti ajuta..

    Va multumesc mult

  13. ma puteti ajuta va rog , cu o fisa de post pt . „tehnician electronica, transporturi , posta si telecomunicatii ” ?
    va multumesc

  14. Buna ziua ,

    Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de munca pt pompieri ?Am inteles ca este putin diferit de restul contractelor de munca..
    Multumesc

  15. @simona – nu avem un asemenea model.
    @simona – ca la orice angajat se completeaza. avem model de CIM conform ordin 1616/2011 pe site – si pe acela il folosesti.

  16. Noul contract de munca poate fi interpretat gresit in cazul in care nu sunt completate toate spatiile libere? sau mai bine zis nu trebuia facut un rezumat exact al contractului si sterse alineatele care nu trebuiesc complectate? ori sa se faca un „-” unde nu se complecteaza?

  17. Buna ziua , se poate angaja o persoana pe postul de secretara , fara ca aceasta sa fi terminat liceul ?Precizez ca varsta este de 21 ani…

  18. buna ziua , imi puteti da si mie va rog , un model de decizie de suspendare a contractului demunca pe o perioada de 2 sapt ?

  19. o persoana care este angajata pe perioada determinata poate fi concediata inainte de a se termina perioada de angajare ? de ex. un cetatean strain angajat pe perioada determinata de un an. Se termina perioada de angajare in luna august anul viitor .

  20. As dori sa stiu daca voi angaja o persoana cu varsta peste 45 de ani sau somera voi beneficia de suventie de la stat timp de un an cu un procent de 70%.Mentionez ca sunt persoana fizica autorizata.Multumesc.

  21. Buna seara!
    Puteti sa-mi spuneti daca lucrez la o firma cu punctul de lucru in bucuresti si cu sediul in alt judet, de care ITM apartin? Bucuresti sau judetul unde are firma sediul? Va multumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!