AcasăDeclaratii anualeNota de la MFP cu privire la depunerea "Declaratiei 101" pentru cele...

Nota de la MFP cu privire la depunerea “Declaratiei 101” pentru cele 2 perioade ale anului 2010

Cu sprijinul membrilor – contacafe_club – am reusit sa facem rost de urmatoarea nota de la MFP ce are ca subiect problematica depunerii “Declaratiei 101” pentru cele doua perioade ale anului 2010. O puteti lectura mai jos.

Speram sa va fie de folos. Aplicatia pentru generarea D 101click aici

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===> SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

Precizari si finantevalcea.roContribuabilii obligaţi la plata trimestrială a impozitului pe profit, care până la data de 30 septembrie 2010 au datorat impozit minim cel puţin într-un trimestru, depun două declaraţii privind impozitul pe profit corespunzător celor două perioade ale anului 2010, respectiv 1 ianuarie 2010 – 30 septembrie 2010 şi 1 octombrie 2010 – 31 decembrie 2010.

Determinarea profitului impozabil şi a impozitului pe profit, în acest caz, se efectuează urmărindu-se metodologia de calcul prevăzută de Titlul II „Impozitul pe profit” din Codul Fiscal, luând în calcul veniturile şi cheltuielile înregistrate în mod corespunzător pentru cele două perioade.

Contribuabilii care, în perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2010, ca urmare a efectuării comparaţiei impozitului pe profit cu impozitul minim au datorat, în cele trei trimestre, impozit pe profit, depun o singură declaraţie privind impozitul pe profit pentru întreg anul 2010.

nota

View more documents from Contabil Pe Net.

6 COMENTARII

  1. […] La completarea Declaraţiei privind impozitul pe profit pentru anul 2010 contribuabilii nu vor completa rândul 2 din secţiunea C „Date privind definitivarea impozitului pe profit anual” şi nu vor efectua comparaţia sumei înscrise la rândul 1.2 cu suma înscrisă la rândul 2. NOTA MFP CU PRIVIRE LA CELE 2 PERIOADE DE DECLARARE PENTRU D 101 AFERENT 2010 – CLICK AICI […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!