Archive for septembrie 7th, 2010

07 sept.
2010

Comments (2)

admin

Documente utile pentru activitatea cu privire la raportarile catre ONPCSB

In acest articol ne referim la documente necesare in raportarea catre Oficiul Naţional de Prevenire si Combatere a Spălării Banilor, oferite cu sprijinul membrilor contacafe_club. Odata cu modificarile si completarile aduse Legii nr. 656/2002 pentru prevenirea şi sancţionarea spălării banilor, precum şi pentru instituirea unor măsuri de prevenire şi combatere a finanţării actelor de terorism prin O.U.G nr. 53/21.04.2008 – dispozitiile art. 14 alin. (1) au fost modificate astfel: Read the rest of this entry »

07 sept.
2010

Comments (1)

admin

Proiect nou de la ANAF cu privire la depunerea obligatorie on-line a declaratiilor fiscale

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a elaborat un nou Proiect de Ordin al preşedintelui ANAF privind depunerea declaraţiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanţă de către contribuabilii mari şi mijlocii. Proiectul de ordin propune: Read the rest of this entry »

07 sept.
2010

Comments (6)

admin

Facilitati pentru angajatori in cazul incadrarii in munca a absolventilor institutiilor de invatamant

1. Beneficiari : Angajatorii care incadreaza pe o perioada nedeterminata absolventi ai unor institutii de invatamant. Prin absolvent se intelege persoana care a obtinut o diploma sau un certificat de studii in conditiile legii, intr-una din institutiile de invatamant gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat in conditiile legii. Absolventii pot fi incadrati o singura data pentru fiecare forma de invatamant, in termen de 12 luni de la data absolvirii studiilor. Read the rest of this entry »

error: Conținutul este protejat !!