AcasăCECCARNoi reglementari privind raportarea activitatii membrilor CECCAR si acordarea vizei anuale de...

Noi reglementari privind raportarea activitatii membrilor CECCAR si acordarea vizei anuale de exercitare a profesiei

În cursul anului 2009 Consiliului Superior al CECCAR a aprobat noul formular al Raportului anual de activitate prin care membrii Corpului, persoane fizice şi juridice, declară atât activitatea desfăşurată prin exercitarea profesiei de expert contabil sau contabil autorizat, cât şi informaţii referitoare la modul de organizare a cabinetului, personalul acestuia, formarea profesională, misiunile pe care le exercită, precum şi metodele şi procedurile de lucru implementate, pentru a asigura calitate serviciilor prestate clienţilor (model raport la finalul articolului).

Acest formular ce urmează a fi completat de membrii Corpului, începând cu anul 2010, trebuie depus la sediul filialelor de care aparţin, până la data de 31 ianuarie a anului curent, în conformitate cu Normele nr. 1500/2009 privind evidenţa şi gestionarea membrilor aprobate de CECCAR.

CECCAR aminteste membrilor Corpului faptul că una din condiţiile de acordare a vizei anuale de exercitare a profesiei este depunerea Raportului anual de activitate.

Raportul anual de activitate permite totodată diagnosticarea modului de organizare a cabinetelor în scopul aprecierii dacă acestea asigură înde­plinirea de misiuni conform normelor, regulilor şi uzanţelor profesionale, emise sau recunoscute de Corp, ce vor fi avute în vedere cu ocazia auditului de calitate desfăşurat de CECCAR asupra activităţii tuturor membrilor acestuia.

Pentru orice informaţie care vă este necesară, referitoare la completarea şi transmiterea acestor formulare, trebuie să contactaţi filialele CECCAR locale.

MODEL RAPORT ANUAL DE ACTIVITATE:
click aici

Sursa – ceccar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!