AcasăGeneralModel declaratie cu privire la precizarea numarului de caractere din hotararea AGA

Model declaratie cu privire la precizarea numarului de caractere din hotararea AGA

Dupa cum am precizat in postul anterior – link – pe langa hotararea AGA, va mai trebuie si o declaratie in care specificati numarul de caractere (cu tot cu spatii) din aceasta hotarare a AGA.
Declaratia cu numarul de caractere este folosita de cei de la ONRC in stabilirea tarifului ce trebuie platit de catre firma pentru publicarea in MO a hotararii AGA cu privire la suspendarea activitatii SC. In colaborare cu forum-ul contacafe.ro am facut un model, unde aveti si instructiuni cu privire la determinarea numarului de caractere dintr-un fisier.

MODELUL DECLARATIEI IL GASITI AICI – LINK


CONSULTATII ULTIMELE INFORMATII CU PRIVIRE LA PROCEDURA DE SUSPENDARE A UNEI FIRME
CLICK AICI

7 COMENTARII

  1. […] Iata cu ce trebuie sa mergeti la ONRC pentru suspendarea/intreruperea activitatii unei societati comerciale: – cerere inregistrare pentru persoane juridice – model aici (click) – declaratie pe propria răspundere dată în temeiul prevederilor art. 15 alin. (2) din Legea nr. 359/2004 cu modificările şi completările ulterioare – model aici (click) – hotararea adunarii generale a asociatilor/actionarilor – model aici (click) – declaratie cu privire la numarul de caractere (cu tot cu spatii) continut de hotararea adunarii generale a asociatilor/actionarilor – model aici (click) […]

  2. Buna ziua. Am descarcat modelul hotararii Aga si al decalaratiei cu privire la precizarea nr.de caractere, insa nu reusesc sa le dezarhivez, desi am instalat winrar. Va rog mult, daca este posibil, postati aceste modele si in alt format. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!