AcasăCodul munciiCâte zile lucrătoare sunt în fiecare luna din anul 2018 (inclusiv detaliere...

Câte zile lucrătoare sunt în fiecare luna din anul 2018 (inclusiv detaliere pe ore lucrătoare) ?

Pentru ca lumea ne intreaba despre acest lucru, prin mesajele trimise, ne-am gandit sa realizam un tabel in care sa prezentam zilele lucrătoare din fiecare luna a anului 2018, precum si distributia pe ore a acestora, in functie de tipul de CIM (cu timp normal sau partial).

Speram sa va fie de folos. Mentionam ca ne-am folosit de Saga C, pentru determinarea rapida a acestora. Click pe imagine pentru a o vizualiza integral si mai clar.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

ALTE ARTICOLE RECOMANDATE (recente):

Contribuții angajat și angajator 2018 – cotele de contribuții salariale (taxe) aplicabile în următorul an (util)click aici.
– Tabel comparativ pentru Titlul V “Contribuții Sociale Obligatorii” din Codul fiscal – 2017 vs. 2018 – CLICK AICI
Monografie contabilă salarizare (resurse umane) – valabilă din 01.01.2018, având în vedere trecerea/transferul contribuțiilor de la angajator la angajatclick aici

UPDATE – luna aprilie 2018 are 19 zile lucratoare – urmare a modificarilor aduse de Legea 64/12.03.2018 – detalii aici

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

3 COMENTARII

  1. După ce ziua din Vinerea Mare a fost declarată zi liberă, nu ar trebui recalculat nr de ore de muncă lunar de la 166,(6) la 166?
    250×12/8=166,(6) era înainte de a fi Vinerea Mare zi liberă
    249×12/8=166 după ce Vinerea Mare a fost declarată zi nelucrătoare.
    La firma la care lucrez nu s-a operat această modificare la calculul salariului.
    Mulțumesc!

  2. Dupa ce ziua de Vinerea Mare a fost declarata sarbatoare legala, nu ar trebui scazut nr de ore mediu lunar la 166.000 ? si daca da, care ar fi baza legala, pt ca la firma unde lucrez nu s-a facut. Consider ca astfel au fost “furati oamenii cu 1zi de lucru.
    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!