AcasăNewsATENȚIE - ANAF a intensificat controalele la frontieră

ATENȚIE – ANAF a intensificat controalele la frontieră

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală a Vămilor, a intensificat în perioada 24 – 27 iulie 2017 controalele la frontieră, controalele în trafic, pieţe, târguri şi oboare, în vederea combaterii comerţului ilegal cu ţigarete, produse cu regim special sau care pot aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală și traficului de droguri.

În urma acestor controale, efectuate de echipe mobile şi echipe canine din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor, alături de inspectori vamali din cadrul direcţiilor regionale vamale Bucureşti, Braşov, Craiova, Cluj, Galaţi, Iaşi, Timişoara, au fost întocmite 50 de procese-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 325.490 lei și a fost înaintată o sesizare penală. Au fost confiscate 269.520 bucati tigarete, 415 litri alcool, 4 autoturisme si alte bunuri in valoare de 28.622 lei.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

De asemenea, au fost reţinute 41.199 articole susceptibile de a încălca drepturi de proprietate intelectuală, în valoare de peste 130.000 de euro. Printre categoriile de mărfuri reţinute se numără articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, precum și cosmetice, sub suspiciunea de piratare a mai multor mărci.

Actiunile vor continua si in perioada urmatoare (n.r.).

AFLA DE LA NOI (DIN SECTIUNEA AFERENTA) – TOATE CONTROALELE CE VOR AVEA LOC IN PERIOADA URMATOARE – CLICK AICI

Sursa – ANAF

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!