AcasăNewsRecomandări pentru contabilul de azi - eficiența în facturare, cum stai la...

Recomandări pentru contabilul de azi – eficiența în facturare, cum stai la curent cu noutățile în domeniu (la zi), sugestii interesante

Nu stim de unde a venit ideea articolului, insa a venit, iar noi speram sa va placa. Mda, o sa spuneti ca articolul nostru contine si link-uri care pot sa fie interpretate ca si reclama, insa noi va spunem ca suntem sinceri in recomandarile noastre. Cei care ne cunosc si ne viziteaza de mult timp, stiu sigur asta.

Probabil cunoasteti ca sunt multe solutii in prezent pentru automatizarea muncii noastre, iar avand in vedere ca un rol important in activitatea curenta il are facturarea serviciilor catre clienti (de obicei lunara), ne-am gandit sa va facem si o recomandare – adica ceea ce folosim si noi – programul SMART BILL.

Daca tot vorbim de automatizare si eficienta, va spunem ca exista si varianta Smart Bill pentru Gestiune, unde ai tot ce tine de intrari si gestiunea stocurilor, unde iti poti genera ce rapoarte doresti, si pe care o poti consulta de oriunde.

Revenind la subiect, va intrebati desigur – De ce este importanta facturarea? Pai fara sa emiti factura catre client, nu iti poti incasa banii, nu iti poti plati salariatii, chiria sau utilitatile, iar astfel afacerea ta are de suferit. Ca sa iti automatizezi putin treaba asta – Smart Bill iti ofera posibilitatea de a seta ca facturile sa ajunga la clientii tai automat in fiecare luna – fara sa mai trebuiasca sa intri tu in program, sa creezi o noua factura, sa o atasezi la mail si sa o trimiti, adica sa economisesti ceva timp.

Automatizarea asta, in meseria noastra se face si mai usor in Smart Bill (ca in cazul altor domenii), deoarece noi setam un singur serviciu pentru orice factura emisa, adica ceva de genul „Servicii financiar contabile …” PS – nu de alta, dar au si un program de conta 🙂detalii aici (ce va fi disponibil din a doua jumatate a verii).

In fapt, programul de contabilitate este o certitudine, asa ca, daca sunteti interesati de o solutie noua pentru tinere evidente, va puteti inscrie pentru acces prioritar in pagina de pe site-ul lor – click aici. Incercati, nu va costa nimic.

Totodata, programul nu este doar pentru tinerea evidentelor, el ofera avantaje atat pentru contabili, cat si pentru firme si chiar din zona automatizarii, deoarece contabilul nu mai introduce manual datele, le poate prelucra din timp, fara a se aglomera in jurul datei de 25 si isi va putea exercita rolul de expert si consilier pentru a putea ajuta clientul.

Trecand la a doua problematica din titlu, suntem de parere ca in ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se intampla in domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iti poti anunta clientii cat mai repede – si asta trebuie sa o faci zilnic. Pentru asta iti recomandam sa te abonezi la newsletter-ul nostru (casuta stanga – sub mentiunea – ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER), sau la sistemul de notificari livedetalii aici – iar stirile noastre zilnice vor ajunge la tine foarte repede.

Desi accesul la ultima recomandare se face repede, nu uitati de ce am spus mai sus „CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!