AcasăNewsATENȚIE - verificarea publicității înșelătoare continuă (comunicat Ministerul Finanțelor Publice). Află ce...

ATENȚIE – verificarea publicității înșelătoare continuă (comunicat Ministerul Finanțelor Publice). Află ce domenii sunt vizate!

După finalizarea verificărilor privind publicitatea înșelătoare și comparativă la 447 de firme, din care 17 mari contribuabili, s-au aplicat avertismente pentru mesajele publicitare neconforme de tipul:

– „…suntem cei mai ieftini din cartier!„
– „Cea mai bună și proaspătă carne, doar la…!„
– „Mai ieftin, mai bun, mai aproape!„

Ministerul Finanțelor Publice primește sesizări privind publicitatea înșelătoare prin intermediul Formularului de sesizare on line . Astfel, aspectele care reprezintă încălcări ale Legii nr.158/2008 vor fi identificate, cercetate și soluționate într-un timp cât mai scurt.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Ministerul Finanțelor Publice continuă campania de informare și verificare privind publicitatea înșelătoare și comparativă a agențiilor turistice” – cod CAEN 7911, și a turoperatorilor, urmând ca în trimestrul III să fie verificate societățile care desfășoară ”Comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate”– cod CAEN 4773.

AFLA DE LA NOI (DIN SECTIUNEA AFERENTA) – TOATE CONTROALELE CE VOR AVEA LOC IN PERIOADA URMATOARE – CLICK AICI

Sursa – MFP

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!