AcasăNewsATENȚIE - circulară ANAF trimisă recent către Direcțiile Județene de Finanțe (normă...

ATENȚIE – circulară ANAF trimisă recent către Direcțiile Județene de Finanțe (normă la amenzi)

Se pare ca lunile trecute ANAF a trimis catre Direcțiile Județene de Finanțe o circulara cu „target” clar, cu privire la:

– numar de inspectii ce trebuie efectuate (persoane fizice si juridice – separat);
– nivel clar sume atrase suplimentar (obligatii principale) – persoane fizice si juridice – separat;
– etc.

Am vazut prima data semnalizat aces lucru aici – link – ocazie cu care am solicitat si posibilitatea preluarii informatiilor. Neavand acceptul publicatiei, nu am publicat nimic, deoarece asa ni se pare corect.

UPDATE 11.05.2017 – Precizări oficiale ANAF (10.05.2017) – cu privire la transmiterea circularei către DGRFP județene – CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Astazi insa, pe profilul oficial al Presedintelui Camerei Deputatilor (multumita colegilor de pe FB) – link – am observat urmatoarele:

„Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalități de tip sovietic, de genul „chiar dacă ești în regulă, îți găsim noi ceva!”. E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcțiile județene de finanțe. Din fericire, în scurt timp va intra în vigoare Legea prevenției care va pune capăt acestui fenomen. Nu se va mai da nicio amendă fără o acțiune de prevenție premergătoare.

DREPT PENTRU CARE CONSIDERAM ACUM CA INFORMATIA (SI IMPLICIT CIRCULARA) SUNT REALE. IN CONCLUZIE – ATENTIE! Detalii si extras din circulara – in fotografia urmatoare.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura