AcasăReglementari contabileAfișe obligatorii comercianți/prestatori servicii/etc. - ce trebuie să se afișeze la orice...

Afișe obligatorii comercianți/prestatori servicii/etc. – ce trebuie să se afișeze la orice magazin/punct de lucru (2017)

Avand in vedere ca incepand cu 01 ianuarie 2017 a aparut o serie noua de modificari, va informam ca in fiecare magazin, punct desfacere, punct prezentare, etc. – este necesara afisarea următoarelor:

– Copie CUI
– Aceasta unitate este dotata cu casa de marcat fiscala conform Legii 116/2004, OUG 28/1999. Va rugam solicitati si pastrati bonul fiscal!
– Aceasta unitate practica un adaos comercial ce se incadreaza intre: 0% – … %
– Copie extras ONRC cu punctul de lucru (unde este cazul)
Anunțul de atenționare a clienților referitor la obligația de respectare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale – MODEL AICI. ATENTIE MARE LA PARTICULARITATI – DETALII OFICIALEAICI SI AICI.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Placheta ANPC 2015 – conform Ordinul Autoritatii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor nr. 594/15.12.2014 privind modificarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor nr. 72/2010 privind unele măsuri de informare a consumatorilor (publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 937 din 22.12.2014) – MODEL AICI.
– In aceasta unitate fumatul este interzis!
– Interzis accesul cu animale!
– Copie Document de inregistrare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor pentru unitatile de vanzare cu amanuntul – eliberat de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor din judetul respectiv
– Copie dupa procedura de igenizare a magazinului
– Copie declaratii de conformitate

PROPUNERI 2017 – DIN CONSTATARILE DE PANA ACUM:

Anunț „Fumatul Interzis” – conform cu Legea 15/2016 (acum model editabil și cu varianta în engleza) – model aici.
– Autorizatia de functionare – emisa de Primaria de resort
– Polita asigurare si autorizatia (operator, tur-operator, etc) – in cazul agentiilor de turism
– Afiș/Semn prin care se înștiințează clienții că se acordă avans în numerar la terminalele de plată – model aici. ATENȚIE – clienții trebuie înștiințați că se acordă avans în numerar la terminalele de plată (conform Legii 209/2016)detalii aici.

VA RUGAM SA NE COMUNICATI LA COMENTARII DACA AM OMIS CEVA, SAU DACA AM PUS IN PLUS CEVA.

6 COMENTARII

  1. De cand este iar obligatoriu ”Aceasta unitate practica un adaos comercial ce se incadreaza intre: 0% – … %” ? Si baza legala va rog. Multumesc.

  2. De cand este iar obligatoriu ”Aceasta unitate practica un adaos comercial ce se incadreaza intre: 0% – … %” ? Si baza legala va rog. Multumesc.

  3. Trebuie Afisata copie dupa procedura de igienizare indiferent de activitate? stiam ca trebuie sa fie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!