AcasăNewsANAF a propus prelungirea cu 2 zile a termenului limită pentru depunerea...

ANAF a propus prelungirea cu 2 zile a termenului limită pentru depunerea declarațiilor fiscale și plata a creanțelor scadente la 25 ianuarie 2017

ANAF a propus prelungirea cu două zile a termenului limită pentru depunerea declarațiilor fiscale și plata a creanțelor scadente la 25 ianuarie 2017.

ANAF a înaintat proiectul de Ordonanță de Urgență privind prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale și de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, Ministerului Finanțelor Publice, în vederea inițierii procedurii de avizare și a includerii pe Agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie a.c.

UPDATE 25.01.2017 – ORA 16:30 – OUG 7/2017 – nou termen de depunere a declaraţiilor fiscale şi de plată a creanţelor fiscale – 27.01.2017 – CLICK AICI

UPDATE – a aparut proiectul – link.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

ANAF a inițiat acesta propunere având în vedere faptul că luna ianuarie reprezintă vârful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a.c. este precedată de 4 zile nelucrătoare.

Sursa – ANAF (FB)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!