AcasăNewsScoaterea din evidența vectorului fiscal a impozitului pe construcții, se va face...

Scoaterea din evidența vectorului fiscal a impozitului pe construcții, se va face la nivel centralizat – ATENȚIE

Persoanele juridice române, cu excepţia instituţiilor publice, institutelor naţionale de cercetare-dezvoltare, asociaţiilor, fundaţiilor şi a celorlalte persoane juridice fără scop patrimonial, potrivit legilor de organizare şi funcţionare; persoanele juridice străine care desfăşoară activitate prin intermediul unui sediu permanent în România; precum si persoanele juridice cu sediul social în România înfiinţate potrivit legislaţiei europene au fost obligati la plata impozitului pe construcţii conform Titlului X din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, până la data de 31.decembrie.2016.

Referitor la obligativitatea depunerii formularul 010 „Declaraţia de înregistrare fiscală/declaratie de menţiuni/declaraţie de radiere pentru persoane juridice, asocieri si alte entităţi fără personalitate juridică”, conform art. 82 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscală, ca urmare a expirării perioadei de aplicabilitate a Titlului X „Impozitul pe construcţii” din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, vă informăm că scoaterea din evidenţa vectorului fiscal a impozitului pe construcţii, se va face la nivel centralizat.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Sursa (cu multumiri) – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!