AcasăCodul munciiNoul Guvern va stabili nivelul salariului minim pe economie pentru anul 2017...

Noul Guvern va stabili nivelul salariului minim pe economie pentru anul 2017 – comunicat oficial

Valoarea salariului minim pe economie garantat în plată pentru anul 2017 va fi stabilită de viitorul Guvern.

Actualul Executiv, așa cum a anunțat în Consiliul Național Tripartit din 12 decembrie, a decis să mențină nivelul actual al salariului minim, de 1.250 de lei, având în vedere că viitorul Guvern va avea legitimitatea necesară pentru stabilirea unei noi valori care să se aplice anul viitor. În condițiile în care valoarea salariului minim pe economie garantat în plată pentru 2017 nu se modifică, nu este nevoie de o nouă Hotărâre de Guvern care să reconfirme actul normativ aflat deja în vigoare, întrucât valabilitatea acestuia nu expiră la finalul acestui an.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Abonează-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Ținând cont de faptul că Hotărârea Guvernului nr. 1017/2015 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată prevede că începând cu data de 1 mai 2016, salariul de bază minim este de 1.250 lei lunar, un alt act normativ care să reglementeze același lucru, ar fi reprezentat, din punct de vedere juridic, o redundanță legală.

Sursa – http://gov.ro/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!