AcasăDeclaratii anualeATENȚIE - plătitorii de venituri din salarii și asimilate salariilor nu mai...

ATENȚIE – plătitorii de venituri din salarii și asimilate salariilor nu mai depun „Declarația 205” în 2017 (pentru venituri 2016)

Începând cu 01 ianuarie 2017, pentru veniturile realizate în anul 2016, plătitorii de venituri din salarii şi asimilate salariilor nu mai depun formularul 205 – Declaraţie informativă privind impozitul reţinut la sursă şi câştigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit .

Sursa – articolul nostru „Noutăți privind Codul Fiscal cu aplicabilitate începând cu ianuarie 2017 – impozit pe venit, impozit pe profit, TVA, contribuții sociale obligatorii” – al carui link il gasiti aici.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Pentru cei care nu intra in aceasta categorie – declaraţia se completează şi se depune anual:

a) până în 29 februarie inclusiv a anului 2017 pentru anul 2016;
b) ori de câte ori plătitorul de venit constată erori în declaraţia depusă anterior, acesta completează şi depune o declaraţie rectificativă, situaţie în care se va înscrie “X” în căsuţa prevăzută în acest scop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!