AcasăLegislatie actualizataOMFP 2844/2016 - aprobarea Reglementărilor contabile conforme cu Standardele Internaţionale de Raportare...

OMFP 2844/2016 – aprobarea Reglementărilor contabile conforme cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (Anexele 1 și 2)

Multumita prietenilor acestui site, va informam ca, în Monitorul Oficial, Partea I nr. 1020 din 19 decembrie 2016, a fost publicat Ordinul Ministerului Finanţelor Publice nr. 2844/12.12.2016 pentru aprobarea Reglementărilor contabile conforme cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară.

Avand in vedere cele detaliate mai sus, va supunem atentiei textul integral al acestuia, inclusiv textul Anexei 1 si textul Anexei 2 (CONTINUTE DE MO 1020BIS/19.12.2016). Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA OMFP 2844/2016 (TEXTUL INTEGRAL) – CLICK AICI

PENTRU A DESCARCA TEXTUL INTEGRAL PENTRU – ANEXA 1 SI ANEXA 2 – CLICK AICI

ATENTIE – PENTRU A DESCARCA ANEXELE TREBUIE SA DEVENITI MEMBRU PE CONTABILI PE FACEBOOK (GRUP SECRET) – DEOARECE NU AM AVUT UNDE SA POSTAM FISIERE ASA MARI (PESTE 150 DE PAGINI).

PENTRU CEI CARE VOR SA FIE MEMBRII PE GRUPUL CONTABILILOR – CONTABILI PE FACEBOOK (GRUP SECRET) – ADAUGATI LA PRIETENI PE COLEGUL NOSTRU – https://www.facebook.com/bagatare – SI EL VA VA ADAUGA LA GRUP, DUPA CARE NOI VA VOM VALIDA INSCRIEREA.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura