AcasăCECCARParafa anuală de membru CECCAR - modalitate obținere 2016 (oficial)

Parafa anuală de membru CECCAR – modalitate obținere 2016 (oficial)

CECCAR reaminteste că prin Hotărârea Consiliului Superior nr. 12/262 din 22 martie 2012 au fost aprobate unele măsuri pe linia transparenţei activităţilor profesionale ale membrilor Corpului, care prevăd că :

– dovada înscrierii în Tabloul Corpului şi exercitării legale a profesiei se face prin parafă ( cu valabilitate anuală ) ce se va aplica de către membrul Corpului pe toate contractele, lucrările, rapoartele şi alte documente ce intervin între acesta şi clienţii săi.

Mentionăm că, parafele cu valabilitate an 2016, vor fi transmise membrilor numai după plata integrală a cotizaţiei fixă aferente anului pentru care se eliberează parafa şi după obţinerea vizei de exercitare a profesiei pentru anul 2016.

Facilităţi acordate membrilor care respectă termenele legale pentru îndeplinirea obligaţiilor faţă de CECCAR – click aici

Parafele vechi deţinute vor fi predate filialei în momentul eliberării parafelor anuale, valabile pentru anul 2016.

Pentru a intra în posesia parafei cu viză 2016, este necesar mai întâi să obţineţi viza de exercitare a profesiei ,să plătiţi integral cotizaţia fixă aferentă anului pentru care se eliberează parafa şi să predaţi parafa veche.

Sursa (cu multumiri) – CECCAR Bihor

2 COMENTARII

  1. cat de penibili suntem in anul 2015 cand toata tarile normale renunta la stampila CECCAR_ul introduce stampila anuala. Asta inseamna sa fii comunist in 2015 in UE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!