AcasăSalarizareAdeverinţă din care rezultă efectuarea controlului medical - model oficial (medic familie)

Adeverinţă din care rezultă efectuarea controlului medical – model oficial (medic familie)

Avand in vedere ca in MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 542/21.07.2015 a fost publicata Hotărârea nr. 576/15.07.2015text integral aici – pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 91/2014 privind acordarea unei zile lucrătoare libere pe an pentru îngrijirea sănătăţii copilului, trebuie sa stiti ca dupa depunerea cererii privind acordarea unei zile lucrătoare libere pe an pentru îngrijirea sănătății copilului – trebuie sa se obtina si o adeverinta de la medic .

Potrivit HG 576/2015 – după efectuarea controlului medical, părintele sau reprezentantul legal al copilului are obligaţia de a prezenta medicului de familie al copilului documentele ce conţin rezultatul controlului medical. Pe baza documentelor prezentate de părinte sau, după caz, de reprezentantul legal al copilului, medicul de familie al copilului eliberează o adeverinţă, din care rezultă efectuarea controlului medical.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE ADEVERINTA – CLICK AICI

Important – Ziua lucrătoare liberă acordată se justifică prin depunerea la angajator a adeverinţei de mai sus, eliberată de către medicul de familie fără perceperea de taxe, în termen de 5 zile lucrătoare de la data eliberării acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!