AcasăReglementari contabileModel notificare ANAF privind constituirea registrelor de bani personali pe mai multe...

Model notificare ANAF privind constituirea registrelor de bani personali pe mai multe puncte de lucru

Dupa cum stiti, conform Art. 6. din Ordinul ministrului finanțelor publice 513/30.04.2015text integral – pentru aprobarea modelului și conținutului registrului de bani personali, precum și a procedurii de înregistrare a acestuia la organul fiscal, publicat in MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 300/30.04.2015 :

„Operatorul economic notifică organului fiscal competent de administrare constituirea registrului de bani personali, precizând data deschiderii acestuia și numărul de pagini, conform numerotării acestora, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării OMFP 513/2015.”

UPDATE – ULTIMA ORA – puteți trimite prin posta, fax sau e-mail notificarea privind constituirea registrului de bani personali (oficial) – click aici

Multumita contabililor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model de notificare pentru cazul in care firma are mai multe puncte de lucru. Speram sa va fie de folos. Notificarea pentru un singur punct de lucru o gasiti aicilink.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE NOTIFICARE (P.L. MULTIPLE) CLICK AICI

ALTE FISIERE UTILE:

– Regulament Intern casa de marcat – cu privire la bacșiș, registrul de bani personali și alte aspecte stipulate de OUG 8/2015 – CLICK AICI

– Termen depunere notificare către ANAF privind constituirea registrului de bani personali – 08.05.2015 – click aici

Registrul de bani personali – model editabil, conform cu prevederile OMFP 513/30.04.2015 – click aici

5 COMENTARII

  1. Pentru mai multe puncte de lucru situate in localitati diferite”organul fiscal competent” este Anaf-ul unde am sediu, sau trebuie sa depun notificare pentru fiecare punct de lucru?
    Multumesc.

  2. Daca la începutul programului am declarat50 lei si cînd vin anaf-istii mai am 5 lei ce i-mi face?Ma căuta in buzunare,geanta,magazin sau numai in hainele cu care sunt în acel moment ? Multumiri!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!