AcasăIntreprinderi IndividualeOMFP 513/2015 - aprobarea modelului și conținutului registrului de bani personali

OMFP 513/2015 – aprobarea modelului și conținutului registrului de bani personali

In MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 300/30.04.2015 a fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice 513/30.04.2015 – pentru aprobarea modelului și conținutului registrului de bani personali, precum și a procedurii de înregistrare a acestuia la organul fiscal.

Iata si textul integral al acestuia. Multumim colegilor pentru ajutorul in furnizarea textelor MO.

UPDATE (04.05.2015) – Regulament Intern casa de marcat – cu privire la bacșiș, registrul de bani personali și alte aspecte stipulate de OUG 8/2015 – CLICK AICI

UPDATE:

– Registrul de bani personali – model editabil (conform OMFP 513/30.04.2015) – CLICK AICI

– Notificare ANAF registru de bani personali – model (privind constituirea acestuia) – click aici

PENTRU A DESCARCA OMFP 513/2015 – CLICK AICI

REG


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

12 COMENTARII

  1. Se pare ca acest registru este foarte important de a aparut atat de repede. Oare Registrul de evidenta fiscala pentru PFA ne este important ? Ar fi trebuit sa-l utilizam din 1 ianuarie 2015, mai e putin si trecem in a doua jumatate a anului.

  2. Poate fi trimisa notificarea catre Anaf pe mail (cu rugamintea de a confirma primirea, daca vor binevoi) ? Altminteri pana la data limita de depunere, care este 5 mai iar vor fi cozi interminabile pe la ghisee. Multumesc !

  3. At trebui sa ne unim cu totii cei care ne am pregatit pentru aceasta meserie de contabil, nu e posibil ca formularele sa fie concepute de contabili, contabili care nu sunt intrebati niciodata daca aceste ordonante pot fi folosite in practical. Notificarea conceputa de dvs, e folosita de Anaf ca document de depunere la registru de bani personali. Regulamentul il face fiecare cum vrea sau cum se consulta cu alti colegi fara sa fie clarificari in ordonanta. Cat mai putem indura sa fim contabili, inspectori de resurse umane, juristi, ……. Din toate trebuie sa cunoastem, sa fim la curent cu toate modificarile concepute de toti cei care nu stiu munca de jos, sau nu au trecut niciodata pe acolo……… Haideti sa ne unim sa aavem un cuvant de spus ca specialisti atunci cand se inventeaza legi, ordinante peste noapte aplicabile in cateva zile…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura