AcasăDeclaratia 112Declarația 112 - verificare stare declarație depusa în cursul anului 2015 (link...

Declarația 112 – verificare stare declarație depusa în cursul anului 2015 (link oficial)

Începând cu anul 2015 (ca si in ceilalti ani), dupa accesarea paginii de mai jos – introduceti in campurile respective, CUI-ul firmei si numarul de inregistrare al unei declaratii transmise pentru acel CUI (indexul dat de e-guvernare.ro la trimiterea declaratiilor sau cel inscris de functionari in cazul depunerii la ghiseu) – dupa care apasati butonul “Afiseaza”.

Precizam ca recipisele sunt stocate pe site-ul ANAF numai o perioada limitata de timp, drept pentru care – PASTRATI RECIPISA IN CAUZA PE PC SAU LISTATI-O PENTRU SIGURANTA – DEOARECE IN CAZUL UNUI CONTROL ACEASTA VA FII SOLICITATA LA VERIFICARE.

Pentru vizualizarea stării declaraţiei depuse, dar ai a altor declaratii fiscale, accesati link-ul – http://www.anaf.ro/StareD112/

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

10 COMENTARII

  1. Am depus joi 22.01 o declaratie 100 cu perioada de raportare TRIMESTRIALA, adica asa cum fac de vreo 2 ani incoace. Vineri nu era recipisa pe site, m-am alarmat un pic dar n-am avut timp sa ma duc peste ei. Am verificat azi, sambata 24 si am eroare de raportare – ca de ce am scris luna 12, ca asta e raportare trimestriala. Mersi frumos, draga ANAF, asa stiam si eu, ba chiar se putea alege acest lucru la completarea PDF „inteligent„ in trecut. De ceva vreme (vreo 2 ani parca?) pdf-ul e si mai inteligent decat era, asa ca se completeaza luna 03 pentru trim. 1, 06 pt. trim. 2, 09 pt. trim. 3 si 12 pentru trim 4. Intre timp s-a desteptat softul de verificare de pe site (de la stare D112), insa pdf-ul de pe site, varianta din 19.01.2015, a ramas la fel de inteligent precum era anul trecut. Help! stie cineva ceva? Ca luni ma duc la sediu, dar uite ca n-am somn pana luni, mi-au stricat deja bunatate de weekend. Multumesc mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura