AcasăSalarizareTariful de risc (valabil 2015) - pe sectoare de activitate ale economiei...

Tariful de risc (valabil 2015) – pe sectoare de activitate ale economiei naționale

Urmare a aparitiei in Monitorul Oficial nr. 275 din 16.05.2013 a Hotărârii Guvernului României nr. 225 din 30 Aprilie 2013text integral – pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de calcul al contribuţiei de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 144/2008incepand cu data de 01 ianuarie 2015, tariful de risc (pe sectoare de activitate ale economiei naţionale – clase CAEN) este la fel ca cel de anul trecut.

Speram sa va fie de folos tabelul cu tariful de risc (de mai jos). IMPORTANT – in functie de codul CAEN al activitatii principale a unei firme se calculeaza contribuţia de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale pe baza acestui tabel.

PENTRU A DESCARCA TARIFUL APLICABIL 2015 (GRATUIT) – CLICK AICI

Atentie la situatia in care aveti sectii cu activitati diferite intr-o companie, sectii care in mod normal functioneaza pe coduri CAEN diferite. In acest caz, ar trebui diferentiati angajatii (state diferite) si aplicat tariful de risc corespunzator codului CAEN respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!