AcasăCodul munciiGhid de utilizare a aplicației de preluare online a Revisal - oficial

Ghid de utilizare a aplicației de preluare online a Revisal – oficial

Aplicaţia de preluare online a registrului electronic este destinată angajatorilor, care efectuează online depuneri ale registrului în format electronic conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 pe baza datelor de autentificare obtinute de la ITM.

Aplicaţia este de tip web şi poate fi accesată utilizând un browser de internet. Se recomandă utilizarea Internet Explorer. Adresa de acces estehttp://reges.inspectiamuncii.ro

Aplicatia contine 3 pagini : Preluare Registru, Raport Preluari

Pagina „Preluare Registru”

Din pagina „Preluare Registru” se efectuează operaţiunea de preluare a registrului electronic în sistemul informatic al Inspecţiei Muncii, prin încărcarea fişierului XML .

PAS 1. Se activeaza butonul „Browse” (dosarelul galben de sus) – care permite căutarea şi selectarea fişierului XML. Caseta de text „Fişier XML” – conţine calea de acces şi numele fişierului; caseta va fi completată automat după selectarea fişierului.

PAS 2. Se activeaza butonul „Preluare registru” – apăsarea acestui buton se va face după ce a fost selectat fişierul XML. Rezultatul va fi de afişare la rubrica „Vizualizare date registru ” a datelor de identificare a angajatorului conţinute în fişierul XML (partea stângă a ferestrei) şi corespondenţa din baza de date a Inspecţiei Muncii (Date Identificare Angajator).

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

In urma unei incarcari reusite a fisierului XML, veti primi un numar de inregistrare in cadrul unei ferestre. In cazul in care nu apare fereastra cu numarul de inregitsrare, accesati pagina « Raport Preluari » pentru a vedea incarcarile reusite

Pagina „Raport Preluări”

Pagina „Raport Preluări” permite vizualizarea tuturor incărcărilor cu success a fişierelor XML. Pentru a lista raportul, faceti Click dreapta pe pagina respectiva si … Print, sau dati „PrtSc” (Print screen) de pe tastatura si apoi CTRL+V intr-un fisier Word, daca nu aveti o imprimanta la indemana.

Sursa – itmtulcea.ro
Actualizare – contacafe.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!