AcasăCodul munciiContract individual de munca - valabil 2014 (model oficial)

Contract individual de munca – valabil 2014 (model oficial)

Dupa cum stiti, OMMFPS 1616/2011text integral – privind modificarea si completarea modelului cadru al contractului individual de munca – a adus o serie de modificari modelului oficial de CIM, prevazut in Anexa la Ordinul Ministrului Muncii si Solidaritatii Sociale nr. 64/2003.

In esenta s-a realizat o actualizare a CIM conform prevederilor LEGII 40/2011text integral. Intrucat pana la aceasta data nu au mai existat alte modificari legislative, va propunem in continuare modelul de CIM valabil si in anul 2014 – cu o mica completare din partea noastra pe ultima pagina, insa foarte necesara pe orice CIM si deosebit de importanta (o sa vedeti in model).

messagebox_warning UPDATE – Contract individual de muncă – model oficial 2015 – CLICK AICI

PENTRU MODELUL DE CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA (VALABIL 2014) – CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE – CLICK AICI

Articol util – Salariul minim pe economie in 2014 – urmare a aparitiei HG 871/2013 ( info cuantum, sanctiuni neaplicare, perioade)CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!