AcasăCodul munciiATENTIE – nu uitati de evaluarea anuala a salariatilor - de facut...

ATENTIE – nu uitati de evaluarea anuala a salariatilor – de facut la sfarsit de an 2013 (resurse utile si model fisa evaluare anuala angajat atasata)

Dupa cum stiti, daca urmariti articolele noastre, potrivit Legii nr. 53/24.01.2003privind Codul Munciiforma actualizata cu ultimele modificari aici – la sfarsitul fiecarui an trebuie realizata evaluarea performantelor profesionale ale salariatilor ce fac parte din efectivul de personal al angajatorului (SRL/SA/PFA, etc.).

Evaluarea se realizeaza pentru a urmari indeplinirea obiectivelor fixate prin contractul individual de munca sau prin fisa postului. Evaluarea anuala presupune intocmirea unor documente, respectiv a unor fise cu privire la evaluarea salariatilor, documente pe care trebuie sa isi puna semnatura si evaluatorul si persoana evaluata d.p.d.v. profesional. – care se pastreaza la dosarul salariatului in cauza.

In acest sens va propunem din nou, model actualizat (2013) al unei fise propuse in anii trecuti (2 pagini), structurat in 8 puncte principale, dar in document gasiti si detalii cu privire la:
– semnificatia calificativelor obtinute in urma evaluarii performantelor salariatilor
– procedura privind evaluarea performantelor profesionale

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE FISA (model 2013) – CLICK AICI


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

  1. […] Multumita colegilor de pe grupul de contabilitate – contacafe_club – va propunem in continuare un model de Fisă de evaluare a activitătii ce contine o evaluare a dimensiunilor dupa criteriile: – Foarte bine, exceptional – Bine – Mediu, Satisfăcător – Slab – Foarte slab UPDATE 2014 – ATENTIE – nu uitati de evaluarea anuala a salariatilor – de facut la sfarsit de an 2013 (resurse utile si model fisa evaluare anuala angajat atasata) – CLICK AICI […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura