AcasăNewsSalariul minim va crește la 850 de lei, începând cu 1 ianuarie...

Salariul minim va crește la 850 de lei, începând cu 1 ianuarie 2014, şi la 900 de lei, începând cu 1 iulie 2014

In sedinta de Guvern de astazi, Primul-ministru Victor Ponta a declarat urmatoarele: „Am stabilit pentru anul viitor un deficit bugetar de 2,2% din PIB, investiții care să depășească 6% din PIB; Salariul minim va crește la 850 de lei, începând cu 1 ianuarie, şi la 900 de lei, începând cu 1 iulie, iar pensiile vor fi majorate cu 3,76%”.

Acesta a mai precizat ca – „………, avem un fond de creştere a salariilor în domeniul bugetar. Nu va fi o creştere egală pentru toţi angajaţii, ci va fi o creştere ţintită pe anumite categorii. Şi vreau doar să vă dau ca exemplu: vom continua negocierile pentru a stabili gradul în care vor creşte salariile medicilor rezidenţi, ale profesorilor debutanţi şi ale altor categorii asupra cărora, chiar şi în situaţii de restrângere bugetară trebuie, în mod clar, să luăm decizii de creştere pentru 2014.”

UPDATE – HG 871/2013 – pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată, incepand cu 01.01.2014 – CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

Sursa – gov.ro

UPDATE – POTRIVIT MEDIAFAX – Întrebat care sunt beneficiile pentru români rezultate din negocierile dintre Guvern şi FMI, Crin Antonescu a precizat că acestea constau în creşterea salariului minim şi indexarea pensiilor cu rata inflaţiei în ceea ce-i priveşte pe români şi în menţinerea cotei unice la actualul nivel în ceea ce priveşte mediul de afaceri.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

5 COMENTARII

  1. […] Începând cu data de 1 iulie 2013, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabileşte la 800 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 168,667 ore în medie pe lună în anul 2013, reprezentând 4,74 lei/oră. UPDATE NOIEMBRIE 2013 – Salariul minim va crește la 850 de lei, începând cu 1 ianuarie 2014, şi la 900 de lei, începând cu 1 iulie 2014 (oficial) – CLICK AICI […]

  2. OARE VOM TRAI PANA LA ANUL SA ASTEPTAM CRESTEREA PENSIILOR? ACUM AVEM AVEM NEVOIE IN PRAGUL IERNII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura