AcasăCodul munciiTermenul pentru depunerea Revisal 5.0.6 s-a prelungit pana la 15 decembrie 2011

Termenul pentru depunerea Revisal 5.0.6 s-a prelungit pana la 15 decembrie 2011

Guvernul a prelungit termenul până la care agenţii economici se pot înscrie în REVISAL, in cadrul sedintei de ieri a acestuia.

Astfel, agenţii economici îşi pot înscrie sau actualiza datele în Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor până la 15 decembrie 2011, termen stabilit de o Hotărâre aprobată ieri de Guvern.

UPDATE – A APARUT HG 1105/2011 – CE PREVEDE MODIFICAREA TERMENULUI DE DEPUNERE A REVISAL 5.0.6 – DETALII AICI

Executivul a decis astfel prelungirea termenului de înscriere a acestor date de la 1 noiembrie 2011 la 15 decembrie 2011 în condiţiile în care, până la sfârşitul lunii octombrie, au transmis date pentru înscrierea în REVISAL 71% dintre angajatori. Dintre aceştia, 77% au transmis informaţiile on-line, iar 23% au depus formularele la ghişee.

Totodată, actul normativ clarifică elementele privind drepturile salariale care se completează în registrul de evidenţă a salariaţilor, respectiv, salariul de bază lunar brut şi sporurile aşa cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă.

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===> SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

via – gov.ro

9 COMENTARII

  1. […] Avand in vedere putinul timp ramas pana la termenul limita, ne-am gandit sa facem o recapitulare a articolelor publicate pana acum pe acest subiect, gandindu-ne ca poate unii dintre voi aveti nevoie de o serie de articole pe care nu le-ati vazut cu ocazia postarii lor initiale. UPDATE – TERMENUL PENTRU DEPUNEREA REVISAL 5.0.6 S-A PRELUNGIT PANA LA 15.12.2011 – CLICK AICI […]

  2. Pana la urma tot cei care nu au respectat termenul sunt avantajati. Au anuntat prelungirea termenului dupa expirarea celui initial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!