AcasăCodul munciiCum se transmit online datele generate din Revisal 5.0.6.010

Cum se transmit online datele generate din Revisal 5.0.6.010

Dupa cum stiti, salariul, sporurile şi cuantumul acestora se completează OBLIGATORIU pentru contractele individuale de muncă deja IN VIGOARE la angajator, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a HG 500/2011 (mai exact incepand cu 01.08.2011), drept pentru care am hotarat sa va prezentam un mic tutorial si cu privire la transmiterea datelor incarcate.

Insa inainte de transmitere trebuie sa parcurgeti articolele noastre anterioare, cel cu privire la ce trebuie facut pentru generarea corecta a datelor din vechea versiune a Revisal – CLICK AICI – si cel cu privire la modul cum se preiau datele vechi in Revisal-ul nou (versiunea 5.0.6.010 – CLICK AICI.

Daca ati parcurs pasii de mai sus, programul va va indruma pentru fiecare salariat existent in completarea corecta a datelor necesare (adresa, salariu, spor, etc.). Dupa finalizarea actualizarii datelor veti primi mesaj de la aplicatie ca totul este in ordine, apoi mergeti pe butonul din stanga-sus „Generare registru” si salvati fiserul generat de program. Fara a parcurge pasii de mai sus nu puteti realiza o transmitere corecta.

AVAND FISIERUL SALVAT, ACCESATI NOUL PORTAL PENTRU TRANSMITEREA DATELOR GENERATE DE REVISAL – CLICK AICI – UNDE INTRODUCETI USERNAME-UL SI PAROLA PENTRU ACCES LA CONT. IN MOMENTUL IN CARE V-ATI LOGAT IN CONT, MERGETI SI SELECTATI NOUL FISIER – CLICK PE IMAGINEA CU DOSARUL, POTRIVIT IMAGINII DE MAI JOS.

DUPA SELECTAREA FISIERULUI DATI CLICK PE „PRELUARE REGISTRU” SI AUTOMAT FISIERUL GENERAT DE VOI IN APLICATIE VA FI LUAT IN EVIDENTELE INSPECTIEI MUNCII. PUTEM SA VA SPUNEM CA NE-AM CONFRUNTAT CU SITUATIA CA FISIERUL URCAT SA NU SE VADA IN RAPORTUL PRELUARILOR, DREPT PENTRU CARE L-AM MAI URCAT SI A DOUA ZI, CAND FISIERUL NE-A APARUT IN RAPORT.

Cam asta ar fii toata procedura de transmitere online. ATENTIE MARE – VECHILE DATE DE LOGARE (USERNAME SI PAROLA) PENTRU CEI CARE DEPUNEAU SI INAINTE REVISAL-UL ONLINE – SUNT VALABILE SI DE ACUM INCOLO. DECI, NU MAI ESTE NEVOIE DE A DEPUNE O NOUA ADRESA PENTRU USER SI PAROLA NOUA.

CA DOCUMENTE UTILE CU PRIVIRE LA NOUL REVISAL, VA RECOMANDAM SI URMATOARELE:

– REVISAL 5.0.6 – resurse si recomandari utile pentru corecta completare si transmitere – CLICK AICI
– Circulara emisa de CECCAR in 17.08.2011 cu privire la noua aplicatie Revisal – click aici
– ReviSal versiunea 5.0.6.010 – manualul de utilizare oficial al aplicatiei – click aici
– Informare (adresa) ce se depune de angajator la ITM pentru precizarea prestatorului ce completeaza si transmite Revisal-ul – CLICK AICI
– DECIZIE NUMIRE PERSOANA RESPONSABILA CU INCARCAREA DATELOR IN REVISAL SI TRANSMITEREA LOR – CLICK AICI
– Ce trebuie facut pentru preluarea datelor din versiunile anterioare in Revisal 5.0.6 ? – CLICK AICI
– Contract prestari servicii completare si transmitere Revisal (model orientativ) – click aici
– HG 500/2011 – privind REVISAL 2011 (valabil incepand cu 01 august 2011) – click aici
– Cum se preiau datele vechi in Revisal-ul nou (cel din august 2011) ? – CLICK AICI

27 COMENTARII

  1. scurt/2.
    -dezinstalare Revisal 5 test sau Revisal 506 gresit, se face numai cu programul, unde are optiunea: 1-reparare sau 2-dezinstalare, se alege 2.
    -se cauta in C/documents and settings/user/App/Teamnet si se sterg fisiserele manual.
    -la Revisal 206 dupa fiecare patch se porneste si se inchide aplicatia, pentru inscriere in registri.
    -la preluare, se foloseste „numai” fisierul Revisal206.mdb, iar preluarea se poate intrerupe cu butonul „suspenda” si reluata ulterior.
    -in versiunea R206, fisierul generat (.xml) reprezenta numai modificarea facuta.
    -Revisal 506, generare rapoarte, genereaza „toata” aplicatie, ce se transmite ulterior. De fiecare data cand transmitem, vom transmite un registru complet, nu numai modificarile/corectiile.
    -data finala de transmitere este catre sfarsitul lui Octombrie
    -e bine sa mai amanati, vor mai fi probleme de rezolvat, iar ITM accepta fara probleme Varianta206

  2. Este obligatorie stergerea datelor introduse in vatrinata de evaluare si introducerea lor inca o data? pentru ca la generare regiastru imi da eroarea „coul not execute query”.

  3. Spuneti-mi va rog ce fel de fisier (ce extensie* trebuie sa aiba fisierul de transmis. Al meu are extensia rvs si nu stiu daca e bine asa. Multumesc

  4. Am operat in noul Registru incetarea unor contracte si vreau sa transmit la ITM. Conform Manualului de utilizare Registru/Generare registru/Salveaza/ok si facem apoi transmiterea online. Daca in vechiul Revisal selectam ceea ce transmiteam (contracte noi, incetari de contract), acum observ ca se transmit doar contractele in derulare. Este ok asa? Informatiile inregistrate referitoare la persoanele a caror contract a incetat, data si articolul, etc.cum se transmit la ITM?

  5. Buna ziua va rog sa ma ajutati cu noua versiune REVISAL 5.0.6,am intampinat o problema la EXPORT REGISTRU,dupa ce am finalizat actualizarea datelor am primit OK-ul ,apoi am mers pe butonul GENERARE REGISTRU ,pe care l-am salvat si i-am dat ok.dar surpriza a fost atunci cand am transmis mi-a aparut mesajul ca nu se poate deschide RVS REGISTRU deoarece nu este nici un fel de fisier acceptat sau din cauza ca fisierul a fost salvat in ADOBE READER?
    Va rog multumesc anticipat .

  6. Buna ziua din nou. As mai avea o intrebare desi inca n-am primit raspuns la prima. Daca o societate isi desfasoara activitatea in doua domenii diferite (ex.constructii si restaurante), as putea sa-i separ cumva si sa introduc doua coduri CAEN, dar totusi sa-mi ramana in acelasi Registru? Aici sunt amestecati dulgherii cu bucatarii, fierarii si ospatarii si nu mi se pare in regula. Multumesc.

  7. eu am o mare nelamurire….poate ma puteti ajuta voi …cei de la itm si teamnet habar n-au pe ce lume sunt

    este vorba de o firma nou infiintata in septembrie 2011….am solicitat de la itm parola revisal pentru hg500/2011….mi-a fost eliberata parola pentru hg161/2006 si mi s-a spus ca pentru moment nu pot elibera parole pentru hg500/2011….cei de la team mi-au spus ca aplicatia pentru eliberare parole hg500/2011 este perfect functionala :)) i-am sunat din nou pe cei de la itm….mi-au spus ca unica varianta pentru depunerea revisal hg500/2011 este la ei la ghiseu….nu inteleg totusi de ce la firmele vechi…care au folosit ani buni revisal 161/2006 s-au general automat parolele pentru hg500/2011….iar la firmele noi ne lovim de tot felul de probleme….sunt curios….s-a mai lovit cineva de problema mea ?

  8. @alex – eu stiu ca pentru a se activa user si parola pentru Revisal nou – trebuie sa mergi prima data la ghiseul la ITM si sa depui datele generate din Revisal 5.0.6. dupa aia e totul OK si poti depune linistit online.

  9. Acum o luna a fost facuta modificarea in registru – incheiere a unui contract de munca care a fost incarcat pe portal (primind un numar de inregistrare).Din greseala acum cateva zile am facut greseala sa trimit un fisier rvs mai vechi in care figura si persoana la care a fost incetat contractul fiind afisat ” contract activ” DA (primind un numar de inregistrare).
    Intrebare : Se poate sterge o inregistrare(raportare) facuta la o anumita data?
    Daca da ,cum se face:Online sau trebuie sa ma duc la ITM. Deoarece apare 2 contradictii ; odata desfacere de contract si acum dupa o luna are din nou contract,fapt care nu este adevarat.
    Cu mult respect astept raspunsul dvs.

  10. Intrebare : daca am o plecare care a fost transmisa in data de 02.09 pe revisalul vechi…apoi am facut preluare pt revisalul nou , acest salariat nu imi mai apare pt ca nu mai este activ, eu totusi ar trebui sa tin cont ca angajatul era la 01. august 2011 si sa il introduc in revisalul nou si sa refac pasii pt incetare contract ?
    Multumesc pentru ajutor!

  11. @ral – se trec doar salariatii aflati in activitate la data transmiterii . Obtinerea unei noi parole si depunerea pe suport magnetic este o recomandare a lucratorilor ITM.

  12. Buna seara, daca la transmiterea revisal varianta 5.0.6. s-a transmis cu un cod eronat (habar nu am de unde a aparut, desi banuiesc ca softul de contabilitate l-a generat atunci cand l-am updatat…ca de obicei provoaca bube dar ei nu recunosc..n-am sa dau nume ca-s ft mari), cum pot corecta acum?
    Ciudat este ca pana acum toate declaratiile 112, 100 etc..apar cu codul real cel bun, numai pt Revisal-ul cel nou, programul a exportat aiurea..si greseala mea ca l-am trimis fara sa observ. De altfel verificam datele salariatilor si nu codul meu CAEN.

    Acum cum pot repara? Pt ca daca trimit cu ,codul CAEN bun nu-mi preia registrul pt ca nu am nici o modificare,corectie aduagare la CIM…deci nu vede modificarea CAEN-ului.
    Multumesc pentru pareri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!