AcasăGeneralDeclaratia 112 (pentru luna iunie 2011) poate fii depusa la ghiseu si...

Declaratia 112 (pentru luna iunie 2011) poate fii depusa la ghiseu si pana la data de 25.07.2011

In urma semnalizarii prietenilor nostrii de pe contabilii.ro – link – semnalizare facuta pe grupul „contacafe_club„, am aflat ca în M.O. Partea I nr. 455 / 29.06.2011 a fost publicat OMFP nr. 2215/2011 pentru aplicarea unitara a prevederilor art. 296^19 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal.

IATA IN CONTINUARE CONTINUTUL LUI INTEGRAL, tot via contabilii.ro, unde veti putea observa prelungirea termenului de depunere la ghiseu pentru D 112.

În temeiul prevederilor art. 10 alin. (4) din Hotarârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor Publice, cu modificarile si completarile ulterioare, în baza prevederilor art. 5 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, ministrul finantelor publice emite urmatorul ordin:

Articolul 1

În aplicarea dispozitiilor art. 296^19 alin. (1) si alin. (5) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate aferenta lunii iunie 2011 poate fi depusa la organul fiscal competent sau la oficiile acreditate de Ministerul Finantelor Publice, în format hârtie, semnat si stampilat conform legii, însotit de declaratia în format electronic, pe suport electronic, pâna la data de 25 iulie 2011.

Articolul 2

Directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti, Directia generala de administrare a marilor contribuabili, Directia legislatie impozite directe din cadrul Ministerului Finantelor Publice vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Articolul 3

Prezentul ordin se publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul finantelor publice,
Gheorghe Ialomitianu
Bucuresti, 27 iunie 2011.
Nr. 2.215.

11 COMENTARII

  1. Asta-i pofta ce-am poftit! Bine ar fi sa faca optional prin internet si/sau la ghiseu, pentru o societate cu 2 angajati, chiar nu-mi trebuie acea bataie cu semnatura electronica.

  2. @marean,
    au contraire, de ce sa ma mai deplasez la ghisee, acum ca am 20 km pana la trezorerie, sa mai fac si cozi, sa mai indur si mutre acre (si noi) …
    La firma cu 1 angajat, ma angajez si eu cu 1 ora zi si am terminat cu batai de cap, contracte de colaborare, inscrieri la ITM pt.revisal si altele…conditionari pentru parafa… am diploma, fac decizie, pun programul: flexibil…
    Si gata!

  3. Nu vreau sa fiu carcotasa, imi place blogul si il citesc in fiecare zi, dar atentie mare la gramatica va rog, se greseste de nenumarate ori si totusi e o chestie publica si „oficiala”. Va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!