AcasăSalarizareHG 500/2011 - privind REVISAL 2011 (valabil incepand cu 01 august 2011)

HG 500/2011 – privind REVISAL 2011 (valabil incepand cu 01 august 2011)

Iata ca in MO 372/2011 a fost publicata OUG 500/2011 – care constituie practic materializarea ultimului proiect – detalii proiect aici – de hotărâre de Guvern, propus de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor.

Prezenta hotarare stabileste metodologia de intocmire si completare a registrului general de evidenta a salariatilor, inregistrarile care se efectueaza, precum si orice alte elemente in legatura cu acesta.

UPDATE – AUGUST 2011 – Cum se transmit online datele generate din Revisal 5.0.6.010 – PLUS ALTE RESURSE UTILE – CLICK AICI

PENTRU VARIANTA INTEGRALA A HOTARARII DE GUVERN – CLICK AICI

ALTE RESURSE UTILE – VALABILE DUPA 01.05.2011:

– MODEL CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA VALABIL CU 01.05.2011 – CLICK AICI
– Model act aditional – pentru actualizarea contractelor de munca anterioare 01.05.2011 – click aici
– MODEL ORIENTATIV DE R.I. – PE FORUM – CLICK AICI
– Codul Muncii 2011 – cu ultimele modificari sub forma de tabel (vechile prevederi si noile prevederi) – text integral
– Criteriile si procedurile de evaluare profesionala a realizarii obiectivelor de performanta de catre salariati – click aici

55 COMENTARII

  1. 1. Este adevarat ca toate contractele deja inregistrate si transmise in REVISAL mai trebuie inregistrate odata?
    2. Persoana care va fi desemnata de conducerea societatii pentru transmiterea informatiilor in REVISAL trebuie obligatoriu sa fie autorizata sau poate transmite date persoana care le-a transmis si pana in prezent ?

  2. @adriana – nu stim ce sa spunem acum. cf. HG 500 ar trebui sa mai iese un ordin de la M. Muncii ca sa vedem exact.

  3. Persoanele nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator trebuie sa fie obligatoriu angajati ai acestuia ?

  4. Buna ziua;sunt cetatean strain cu domiciliu stabil in romania,posed permis de sedere si as dori niste informatii cu privire la contractul de munca.cum as putea afla mai multe informatii,si unde as putea sa ma adresez.

  5. Daca si versiunea urmatoare din ReviSal va fi la fel de prost realizata ca si prima versiune, vom lua amenzi pana ne saturam. Deja am avut foarte multe probleme cu prima versiune, iar dupa ce au modificat COR-ul nu am reusit sa instalez versiunea noua pe calculator. Plus ca nici nu pot si importate fisierele deja salvate.
    La cateva luni dupa ce aparuse ReviSalul si am petrecut 24 ore sa introduc toate datele mi s-a stricat calculatorul. Aveam deja fisierele exportate si salvate pe un cd si speram ca dupa reinstalarea programului sa le pot importa, dar am sperat degeaba. Unde mai punem faptul ca la prima versiune nici nu erau listate toate codurile „joburilor”.
    Daca si cu noua versiune o dau in bara, ma gandesc serios sa fac ceva investigatii, sa pun cap la cap un caz cu care sa pot merge in instanta si sa am si sansa de castig.

  6. AnnA.. succes.asa ar trebui sa facem toti.ei nu sunt instare sa faca un lucru bun din fasa , dar ne cer noua sa facem din kkt bici si sa mai si plezneasca. cum spuneam..BAFTA!

  7. Nu blamati calculatorul, el este un prost, face numai ce-i dati sa faca!
    „Bine ii dati, prost face; prost ii dati, numai prostii face.”
    Daca nu va adjudecati limitele, pcul nu va v-a asculta, no way!
    dac va este frica de PC apucati-va de alte treburi! Dar nu mai ziceti ca PC e de vina!
    De vina este cel care „bate” in tastatura!

    REVISAL de la A->Z:

    Pentru a instala aplicatia Revisal trebuie descarcate urmatoarele 5 fisiere. Se instaleaza pe rind fiecare aplicatie incepind cu pozitia 1 care este ReviSalV2.06.msi si se continua cu patch 3,4,5,6.

    Registrul electronic de evidenta al salariatilor v2.0.6
    Patch ReviSal.KB.206.003 (pentru Windows XP / 2000 / 98)
    Patch ReviSal.KB.206.004 (pentru Windows XP / 2000 / 98) COR
    Patch ReviSal.KB.206.005 (pentru Windows XP / 2000 / 98) COR
    Patch ReviSal.KB.206.006 (pentru Windows XP / 2000 / 98) COR

    –Daca nu ai COR din 2006 nu poti instala direct COR din 2010.
    –Daca ai win98 trebuie sa instalezi si database la Revisal.
    Si nu stiu de ce va vaitati atata, termenul de aplicare al noului „PATCH” conform HG500 este la 90 de zile, aka 3(TREI) luni de la 01.08.2011. Pana la 30 octombrie au timp sa faca un patch sau o V. la 206.06.

  8. @anna
    salveaza (.mdb) si acolo ai tot.
    citeste instructiunile, cei care au facut REVISAL nu-s niste prosti. Au dat mura’n gura, inclusiv codul de acces la fisiere (.xml).
    @ celelalte:
    se zice ” sa iasa” nu „sa iese”
    fetelor, cam rimeaza cu „bese”, si se pare ca marinaru nu stie contabilitate, nici macar PC, soft sau hard. stie doar curve si whisky

  9. […] Specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor specificaţiile actualizate de completare a registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic, aferente soluţiei tehnice adoptate în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 500/2011 – text integral aici. […]

  10. […] – Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1918 din 25.07.2011 – text integral – Informare (adresa) ce se depune de angajator la ITM pentru precizarea prestatorului ce completeaza si transmite Revisal-ul – CLICK AICI – MODEL DE DECIZIE PENTRU DESEMNAREA PERSOANEI RESPONSABILA CU REVISAL-UL – CLICK AICI – Contract prestari servicii completare si transmitere Revisal (model orientativ) – click aici – HG 500/2011 – privind REVISAL 2011 (valabil incepand cu 01 august 2011) – click aici […]

  11. Eu am invatat foarte bine cum sa-l instalez si sa-l folosesc. E greoi, insa am urmat cursul ala de Inspector Resurse Umane, cum ne obliga legea si m-au invatat acolo, pe calculator – tot. Eu sunt din Bacau si l-am facut in zona garii la o Scoala Comerciala. Va spun celor care sunteti din zona!

  12. Au aparut salariatii. Am reusit! La prima salariat am dat la renunt, ca o sa incerc mai tarziu cand am mai mult timp si nu a mai aparut ca sa pot adauga salariul. Lipseste inca doua
    una este suspendat din cauza concediu fara plata (cred ca de asta nu a aparut), celalat cu contract determinat si inca nu a fost prelungit. Nu stiu ce sa fac poate cineva sa dea niste sfaturi?

  13. pentru completarea REVISALULUI la o asociatie de proprietari , concret cum se procedeaza. Cine de pune actele in vederea obtinerii parolei deutilizare a REVISALULUI si unde se pot depune aceste acte.
    Trebuie angajat neaparat inspector de resurse umane s-au poate fi completat si de administratorul blocului?????
    pasa gilda – presedinte sociatie de proprietari

  14. Am o mare nelamurire..poate ma puteti ajuta.

    Fosta contabila a inregistrat un contract in 25 august in versiunea veche si l a trimis online, iar vineri in 30 septemb a actualizat revisalul.( deci a actualizat si contractul inregistrat in versiunea veche, care nu cuprindea salariul brut). Eu mai trebuie sa trimit ceva modificare in legatura cu acel contract?Daca actualizarea noului revisal s a facut corect?( contractul include salariul brut). Apar cumva pe inspectia muncii salariile si sporurile?

    Sper ca m am facut inteleasa

    Multumesc anticipat

  15. Aplicatia este deficitara la modul de de navigare intre meniuri,mi se pare lipsa de cunoastere a modului de exploatare a unei lucrari,o aplicatie buna trebuie sa prevada si posibilitatea de a modifica sau sterge o inregistrare care a fost facuta eronat.APLICATIA ARE DENUMIREA MENIURILOR CONFUZA si cei de la ITM sunt zgirciti cind le sunt cerute lamuriri sau nici ei nu stiu.

  16. imi puteti spune si mie va rog daca eu, persoana fizica pot face contract de prestari servicii pt depunere revisal? am cursul de inspector ru facut in 2002.
    sau pot face decizie de numire a administratorului firmei?

  17. Urgent …. Am reinstalat windowsul pe calculatorul pe care era programul de revisal.. cum inporta din nou datele in el? Va rog ajutatima

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!