AcasăCodul munciiCodul Muncii 2011 - cu ultimele modificari sub forma de tabel (vechile...

Codul Muncii 2011 – cu ultimele modificari sub forma de tabel (vechile prevederi si noile prevederi)

Va oferim in continuare varianta integrala si actualizata a Codului Muncii (LEGEA nr. 53 din 24 ianuarie 2003), valabila la data de 01.05.2011. Fisierul este de pe un site ITM, deci unul oficial.

In continuare il puteti lectura direct online, in acest articol. Speram sa va fie de folos, avand in vedere ca fisierul este de o forma comparativa.

UPDATE 2012 – CODUL MUNCII ACTUALIZAT LA ZI (AUGUST 2012) – CLICK AICI

PENTRU A DESCARCA VARIANTA INTEGRALA A CODULUI MUNCII – VALABIL INCEPAND CU 01.05.2011 – CLICK AICI

27 COMENTARII

  1. Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca mai sunt valabili coeficientii de salarizare, odata cu introducerea noului cod al muncii. Multumesc anticipat.

  2. Intrucat CCMUN pe anii 2007-2010 a iesit din vigoare si cum acesti coeficienti erau prevazuti de acest act normativ, consider ca nu are rost sa va mai raportati la ei.

  3. […] – MODEL CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA VALABIL CU 01.05.2011 – CLICK AICI – Model act aditional – pentru actualizarea contractelor de munca anterioare 01.05.2011 – click aici – MODEL ORIENTATIV DE R.I. – PE FORUM – CLICK AICI – Codul Muncii 2011 – cu ultimele modificari sub forma de tabel (vechile prevederi si noile prevederi) – text integral […]

  4. […] – competenta ( cunostinte pentru exercitarea atributiilor postului ); – caracteristici profesionale ( vigilenta, disponibilitate, autocontrol ); – interesul pentru resursele alocate; – orientarea spre excelenta; – preocuparea pentru interesul general al firmei; – adaptabilitatea la post; – capacitatea de decizie; – capacitatea de inovare; – spiritul de echipa; – delegarea responsabilitatilor si antrenarea personalului; – comunicarea (receptarea si transmiterea informatiilor ). CODUL MUNCII IN FORMA TABELARA – COMPARATIE MODIFICARI INAINTE SI DUPA 01.05.2011 – CLICK AICI […]

  5. Va rog lamuriti-ma intr-o problema: eu, deja angajat cu CIM 8h pe un post in firma, sunt trimis sa fac cursuri RU pt a ma putea ocupa de completare REVISAL si alte sarcini RU; in baza carui contract voi opera, daca nu vreau sa devin PFA? imi trebuie un contract nou de munca? cum ar fi avantajos pentru mine, ca salariat? Dar pentru Angajator?

  6. […] – actele necesare angajarii (cererea de angajare, minuta de informare – model) – contractul individual de munca – model aici, – actele aditionale si celelalte acte referitoare la modificarea, suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca (impreuna cu confirmarile modificarilor in Revisal pentru acestea), – minuta informare intocmita cu ocazia unui act aditional la CIM – model aici – acte de studii/certificate de calificare, – orice alte documente care certifica legalitatea si corectitudinea completarii in Revisal, – CV si scrisoare de intentie (daca este cazul); – fisele medicale obligatorii la angajare – condiie de nulitate pentru CIM daca nu se prezinta inainte de semnare – conform noului Cod al Muncii; […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!