AcasăSalarizareRegistrul de evidenta a zilierilor - model oficial in format Word

Registrul de evidenta a zilierilor – model oficial in format Word

Registrul de evidenta a zilierilor a fost impus odata cu aparitia Legii 52/15.04.2011 – text integral – privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri – si se aplica angajatorilor care fac astfel de angajari.

Noi ne-am gandit sa vemin in ajutorul vostru si sa va oferim un model in MS Word. Instructiunile de completare a “Registrului de evidenta a zilierilor” le gasiti aici – LINK.

PENTRU MODELUL DE REGISTRU EVIDENTA ZILIERI – CLICK AICI

PS – o sa revenim si cu un model in Excel.

6 COMENTARII

  1. […] 6. În coloana nr. 5 — CNP — se va trece codul numeric personal din actul de identitate al zilierului. 7. În coloana nr. 6 — Semnătura zilierului la începerea activității — zilierul va semna zilnic în această rubrică, înainte de începerea activității și după instructajul făcut de beneficiar. 8. În coloana nr. 7 — Locul executării activității — se va trece explicit unde se desfășoară activitatea zilierului (fermă, grădină, pădure etc.). 9. În coloana nr. 8 — Remunerația brută convenită — se va preciza suma stabilită prin negociere între părți. MODEL REGISTRU ZILIERI – CLICK AICI […]

  2. Ca sa inteleg si eu… Daca maine tocmesc 2 persoane sa-mi varuiasca apartamentul trebuie sa tin prostia asta de caiet ?!

  3. @ionel

    ATENTIE !!

    art 1 lit (b) :
    “Beneficiarul este PERSOANA JURIDICA pentru care zilierul executa activitati cu caracter ocazional ”

    Prin urmare , tu ca si persoana fizica-neimpozabila , poti sa iti zugravesti linistit apartamentul ce cele 2 persoane tocmite de tine 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!