AcasăDeclaratii salariatiDeclaratia inventar pentru CAS - nou model in Excel, usor de completat

Declaratia inventar pentru CAS – nou model in Excel, usor de completat

Va prezentam in continuare un nou model in Excel pentru formularul – Declaratie-inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflata in sold la data de 31.12.2010 si neachitata la data de 31.01.2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali si soldul sumelor de recuperat de la bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate – pe langa cea postata anterior – detalii aici. Speram sa va fie de folos.

Modelul este oferit de CAS Gorj si este conform cu Ordinului Comun nr. 25/53/2010 – text integral – ce reglementeaza aceasta declaratie.

PENTRU MODELUL EXCEL MAI ELABORAT – CLICK AICI

DESCHIDETI FISIERUL CU GOOGLE DOCS – http://docs.google.com/ – CA SA PUTETI FACE USOR MODIFICARI IN EL (JUDET, ETC.), DEOARECE DESCHIS IN EXCEL NORMAL NU VA LASA SA MODIFICATI. AM PROBAT PERSONAL SI FUNCTIONEAZA (vazut pe grupuri de conta).

IMPORTANT – Fisierul cu denumirea DI_cui.xls contine 3 foi (Anexa 2, Anexa 1, Anexa – Introduceti datele AICI). Va rugam sa completati datele dumnevoastra corect NUMAI in coloana “Valoare” din “Anexa – Introduceti datele AICI”, dupa care bifati pe foaia Anexa 1, listati, iar apoi bifati pe foaia Anexa 2 salvati fisierul (Save-Salveaza) si inchideti (Exit-Iesire).

PS – Ramane acum la decizia voastra sa alegeti pe care din cele doua fisiere compeltati declaratia, ambele fiind conforme cu legislatia.

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA (SUB CALUPUL DE RECLAME) ===> SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

via – http://www.casgorj.ro/

15 COMENTARII

  1. daca unitatea a platit tot si nu are datorii si a dat si OP pe data de 20 ian pt decembrie(deci inainte de 31 ian) trebuie sa mai depuna aceasta declaratie. chiar daca este pe 0 ?

  2. Puteti sa folositi si OpenOffice v.3 (adica ultima – este gratuita) – http://www.openoffice.org/ , si puteti sa copiati foarte usor orice program al Microsoft – Word (Text Documents), Excel (Spreadsheet), Presentation (Impression), Drawing sau Database.

    Obs. Cei care au pus la indemana oricui acest program nu au pretentii banesti. Ei au folosit Open Source, ca varianta la programele Microsoft (nu le-au “piratat” pe cele de la Microsoft, ci au scos o alta versiune proprie care inlocuieste cu succes varianta Microsoft). Succes !

  3. N-are tata inca. Telefoane si situatia de pe teren, cel putin in Ploiesti. Confirmat de la ambele institutii. Daca o sa am link il pun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!