AcasăDeclaratii salariatiModel declaratia inventar sanatate - in format editabil Word (de depus la...

Model declaratia inventar sanatate – in format editabil Word (de depus la CAS judetene)

Modelul declaraţiei inventar propuse mai jos este conform cu Ordinul comun al ministrului Sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 53/25/2011, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 85/02.02.2011 – text integral – si permite editarea electronica a datelor ce trebuie introduse in ea.

Speram sa va fie de folos. Modelul in format PDF pentru aceasta declaratie il gasiti aici – link.

HOT UPDATE – DECLARATIA INVENTAR IN EXCEL, PENTRU CEI CARE VOR SA O DEPUNA PE E-MAIL – CLICK AICI

PENTRU MODELUL IN FORMAT WORD – CLICK AICI

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> DEASUPRA DE TEXTUL “UITE CATI SUNT DEJA ABONATI” SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

14 COMENTARII

  1. Am si eu o mica intrebare. Aceasta declaratie se depune si cu valoare 0? pentru o firma infiintata in 2010 la care nu am avut concedii medicale si nici nu am avut restante la 31.01.2011.
    Multumesc

  2. pe modelul excel postat pe acest site nu pot modifica judetul, GJ (este protejat la scriere si cere parola) , stie cineva cum pot modifica judetul ?
    multumesc

  3. cei de la anaf nici nu vor sa auda de certificat de atestare fiscala.Zic ca ei nu dau nici un certificat pentru asa ceva, si ca nu ii intereseaza un ordin al ministerului sanatatii. Ce ziceti de asta?

  4. Daca este cineva interesat am refacut declaratia inventar pentru a exporta automat fisierul excel pentru emai si printare automata a declaratiei pe baza datelor introduse. Daca se poate o sa fac upload aici la fisierul excel imbunatatit. Singura cerinta pentru utilizarea fisierului este sa aveti activate MACRO in setarile dumneavoastra.
    O zi buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!