AcasăLegislatie actualizataLegea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice

Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice

Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 852 din 20 decembrie 2010, iar textul integral il gasiti mai jos in mesaj.

Legea are 52 de pagini si o puteti descarca dand click pe „Download”.

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===> SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.


lege pensii

4 COMENTARII

  1. Pana la legea aceasta omul putea trai cat de cat dintr-o pensie mizera pentru care a muncit intreaga viata, acum statul penalizeaza cu nesimtire anii munciti, un procent incredibil de 45%, nu are nimeni voie sa taie atat de mult, nici in cazul in care ai popriri, nu trebuie sa se opreasca mai mult de 33% din venit, nesimtitii astia grasi pe care i-am ales, au hotarat stand pe scaunele din parlament si mancand shaorma, un procent lejer pentru ei, de 45%, astia transpira mancand, noi transpiram muncind. Rusine PDL ati pus capac pensionarilor, ati reformat sistemul de acordare a pensiilor sa se duca mai multi bani la ministerele turismului si transportului, sa aveti ce fura. „Hai Basescu, hai Boc, ca traim bine” in drumul spre moarte! Statul roman merita dat in judecata!

  2. Îmi pare rău, dar toţi nesimţiţii(graşi) din tot spectrul politic au contribuit la această bunăstare pentru propriul popor folosit ca maşină de vot!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!