AcasăLegislatie actualizataOPANAF 2112/2010 - certificat spatiu destinatie cu sediu social plus alte formulare

OPANAF 2112/2010 – certificat spatiu destinatie cu sediu social plus alte formulare

Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 2112/2010 – pentru aprobarea Procedurii de solicitare şi eliberare a certificatului pentru spaţiul cu destinaţie de sediu social şi de înregistrare a documentului care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiului cu destinaţia de sediu social, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare – a fost postat pe siteul ANAF.

Textul integral il puteti vizualiza si descarca de mai jos, sau accesa de pe siteul oficial – link.


sediu social

9 COMENTARII

  1. Mai e ceva de zis in cazul asta ? Se doreste un control cat mai riguros , sa faca contribuabilul mai multe drumuri la ANAF, probabil au vazut ca a inceput sa bata vantul pe la ei …. si ce-au zis …. hai sa ii mai ametim un pic :))
    Oricum, bafta !

  2. Se doreste un control mai riguros doar pentru societatile nou infiintate sau cele care isi schimba sediul social. Cele care functioneaza la un sediu social, expirat sau nu, nu fac obiectul. Asa ca ar trebui privita aceasta masura cu ceva mai multa relaxare.

  3. m-a anuntat contabila ca sediul social al firmei a expirat si ca amenda e intre 1000 si 5000 de ron.verificarea asta nu trebuia facuta de ea?
    firma functioneaza inca.

  4. @mihaela – nu trebuia facuta de ea. asta e chestie de act constitutiv si se face la ONRC – numai de Admin. sau Asociati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!