AcasăSituatii financiare anualeBilantul la 31.12.2009 - a aparut aplicatia necesara (generare in PDF)

Bilantul la 31.12.2009 – a aparut aplicatia necesara (generare in PDF)

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicata aplicatia pentru generarea bilantului la 31.12.2009, actualizata în 15/01/2010, cu versiunea 1.0.0. Notuatea maxima este ca – pentru încarcarea datelor în bilanţ trebuie instalat Adobe Reader 8.1.2 sau o versiune mai recentă a acestuia. Fisierele pentru generarea formularelor de bilant le gasiti la finalul articolului.

Programul de asistenţă, conţinând formularistica necesară şi programul de verificare cu documentaţia de utilizare aferentă, este aplicabil:

INFO UTIL SI MODELE PENTRU ACTELE NECESARE LA DOSARUL DE BILANTLINK

TERMEN DEPUNERE BILANT IN 2010LINK

– 1. societăţilor comerciale care întocmesc situaţii financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 potrivit Reglementărilor contabile conforme cu Directiva a IV-a a Comunităţilor Economice Europene, parte componentă a Reglementărilor contabile conforme cu directivele europene, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1752/2005, cu modificările şi completările ulterioare, şi care depun situaţiile financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 numai la ONRC;

PENTRU A FII LA CURENT CU ULTIMELE ACTUALIZARI ALE APLICATIEI – CLICK AICI

– 2. celorlalte persoane juridice (operatori economici) care nu sunt societăţi comerciale şi întocmesc situaţii financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 potrivit Reglementărilor contabile conforme cu Directiva a IV-a a Comunităţilor Economice Europene, parte componentă a Reglementărilor contabile conforme cu directivele europene, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1752/2005, cu modificările şi completările ulterioare şi care depun situaţiile financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice.

– 3. subunităţilor înregistrate în România, care aparţin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, şi care depun situaţiile financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice

OBSERVAŢIE:
– Pentru societăţile comerciale, respectiv sucursalele care au optat pentru un exerciţiu financiar diferit de anul calendaristic, potrivit art. 27 alin. (3) din Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, programul de asistenţă în vederea întocmirii situaţiilor financiare anuale va fi elaborat ulterior.

FISIER GENERARE BILANTCLICK AICI

Adobe Reader – link

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!