AcasăNewsAcum expertii contabili CECCAR pot deveni si membrii ai Camerei Consultantilor Fiscali

Acum expertii contabili CECCAR pot deveni si membrii ai Camerei Consultantilor Fiscali

Actiunea C.E.C.C.A.R. pentru repunerea in drepturi a expertilor contabili s-a soldat cu un mare succes in cazul actiunii formulate de C.E.C.C.A.R. in contradictoriu cu Camera Consultantilor Fiscali. Iata HOTARAREA Curtii de Apel formulate in dosarul ce a avut ca obiectiv solutionarea, actiunii formulate de C.E.C.C.A.R. in contradictoriu cu Camera Consultantilor Fiscali.

PENTRU ACESTE MOTIVE IN NUMELE LEGII HOTARASTE:

Respinge, ca neintemeiata, exceptia inadmisibilitatii.
Admite actiunea formulata de reclamantul Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorlzati din Romania, cu sediul in Bucuresti Intrarea Pielari nr.1, sector 4, in contradictoriu cu parata Camera Consultantilor Fiscali, cu sediul in Bucuresti Str. Apolodor nr.17, sector 5.

Anuleaza alineatul 2 al art. 4 din Regulamentul de organizare si functionare a Camerei Consultantilor Fiscali, aprobat prin Hotararea nr.5/2007 a Consiliului Superior al Camerei Consultantilor Fiscali.

Recunoaste drepturile legale ale expertilor de a se inregistra in Registrul consultantilor fiscali si al societatilor de consultanta fiscala si de a deveni membri activi ai Camerei Consultantilor Fiscali, in mod direct, la cerere, prin dovedirea, conform legii, a calitatii de expert contabil, fara impunerea nici unei alte conditii suplimentare specifice dobandirii calitatii de consultant fiscal, respectiv fara obligatia promovarii unui examen, si obliga parata C.C.F. sa reglementeze distinct, in cadrul Regulamentului de organizare si functionare, situatia legala de exceptie a expertilor contabili in sensul recunoalterii drepturilor legale indicate.

Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi 29.04.2009.

Sursa – http://ceccarbuc.ro/

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!